21 Temmuz 2009 Salı

Upçıstakdıs

ehahe naber.
sevgili okur?
bilir misin güzel şeydir blog yazmak.ben severim blogları/bloggerları..elimin altında internet olmadığında bir kağıt bulur ona yazarım.olmadı cep telefonunda -taslak halinde--asla gönderilmeyecek- mesajlar yazarım.stres atma yoludur benim için.sevgi seli içinde saygı duyarım.

ancak sorun şudur ki belirli bir konuda yazı yazmışlığım hiç olmamıştır.belirli konular hoşuma gitmez.onelanöyleçoksıkıcı derim hep.bir konuyla başlarım ehem daldan dala uça kona giderim.bir sonuca bağlayayım efenim sosyal mesaj vereyim,okuyucuyu bilgilendireyim falan gibi dertlerim tasalarım olsa ah ne güzel olurdu tabiğ senin için okurcuğum.benim için kötü yahu.

kişilik meselesi neblim burç meselesi.ikizler burcuyum ben.çok acaip severim burcumu adeta taparım.tüm burçların kralıymış gibi gelir bana hep.öyle değil mi len sahi?bence öyle.

başak kötü mesela.yengecin de isminden tırsıyor insan.aslan desen annemin burcu oluşundan dolayı biraz(cık) önyargılıyımdır.teraziymiş oturan boğaymış hep tırt hep tırt.en birinci ikizler.öyle işte!

uykum geldi canlarım.öptüm siziç.

1 yorum:

idil dedi ki...

sen bi konuya bagli kalmak zorunda degilsin torpillisin hadi optum.